Ride- og treningsleir

Leirene går over fire dager, fra 09.00 til 16.00 hver dag. Ridelærer er Elisabeth Larsen Thoreid, utdannet ridelærer med flere års erfaring fra ridning og undervisning.

Du kan gjerne ta med din egen hest!

Dagrideleir sommer 2019:

Uke 26 (mandag 24.-torsdag 27.juni): Alle nivåer fra 7 år (leiren går parallelt med treningsleir for eldre, øvede ryttere) 

Uke 33 (mandag 12.- torsdag 15.august): Alle nivåer fra 7 år.

Uke 33/34 (fredag 16.- mandag 19.august): Alle nivåer fra 7 år.

Innhold på dagrideleir blir blant annet: ca to rideøkter per dag (dressur, sprang og turridning). Kjøring med hest og vogn, voltige, gymkhana, stallarbeid, teori, stell av hestene, lek og morro!

Treningsleir sommeren 2019:

Uke 26 (mandag 24. - torsdag 27.juni) Øvede/viderekommende ryttere over 12 år.

Innhold treningsleir: Sprang og dressurtime i grupper og en teoritime hver dag. I løpet av uken vil alle få en privattime i dressur. Vi avslutter uka med programridning og banehopping. 

Treningsleir er for deg som er en øvet rytter og vil utvikle deg mer innen sprang og dressur. På treningsleiren må du kunne gjøre alt stell av hesten og oppvarming/nedskritting på egenhånd. Passer godt for deg som har egen hest eller fôrhest (f.eks. forryttere til skolehestene).

 

Pris: 2500kr. 

Alle uker har forbehold om nok påmeldte. Påmelding på mail (solaasgard@gmail.com). Påmeldingen er ikke registrert før du får bekreftelse på mail! (kan ta noen dager)