Ridekurs

Rideskolen har kurs mandag, onsdag og torsdag, og tilbyr rideundervisning på alle nivåer. Stell av hestene hører også med, enten før eller etter ridningen. Ridningen forgår på bane eller på tur. Alle kurs har ca. 2 hestekunnskapstimer per semester, og innimellom har vi også andre hesteaktiviteter som voltige og kjøring.

KNØTTERIDNING/LØRDAGSRIDNING-  for de minste, fra 4år. På knøttridning skal barna bli trygg på hestene og lære enkel grunnleggende ridning. Det legges opp til at ridningen skal være gøy. Alle må ha med seg medhjelper/leier. Ridningen forgår utvalgte lørdager. Følg oss på facebook for å få med deg hvilke lørdager det er ridning for de minste. Knøtteridning varer 30 minutter og koster 150kr. Påmelding for hver gang.

BARN/UNGDOM - fra 2.klasse. Nybegynner til videregående kurs.

UNGDOM/VOKSEN - for tiden har vi ikke voksenkurs.

Ridetimene varer i 45 minutter, med oppmøte senest 15min før timens start.

En ridetime koster 230kr, timene blir fakturert i begynnelsen av hvert semester. Det er 4-6 elever per time. Påmelding skjer per mail (se "Kontakt" i menyen til venstre for mailadresse). Info jeg trenger når du melder deg på: navn, adresse og fødselsår, og foresattes navn, telefonnummer og mailadresse. Skriv også litt om hva du kan hvis du har ridd før, eller om du er nybegynner.

UTSTYR - Alle som rir hos oss skal benytte godkjent hjelm (kan lånes) og sko/støvel med hæl. Anbefaler også bruk av sikkerhetsvest.

FORSIKRING - Rideskolen har ansvarsforsikring. Anbefaler foresatte å tegne ulykkesforsikring på sine barn.