Andre tilbud

Aktivitetsdager - En aktivitetsdag er fra kl.09.00 til 14.00 og inneholder ulike aktiviteter på gården. Eksempler på aktiviteter kan være voltige, stalltjeneste, kjøre hest og vogn/slede, hoppe i høyet, natursti, snørekjøring, kos med dyrene, pussekonkurranse, male på hestesko og mye annet gøy! Aktivitetsdag koster kr. 400,- 

Besøksgård - Barnehager, skoleklasser og andre grupper som vil på gårdsbesøk er velkommen hit til oss etter avtale. Barna får se på og klappe dyrene, være med på dyrestell og se etter egg i hønshuset, hoppe i høyet på låven og prøve seg på gårdssti. Det er også mulig å bestille tur med hest og vogn/slede, ridning eller voltige (turn på hesteryggen). Ta kontakt om dere har andre ønsker for besøket, så ser vi hva vi kan få til! Gårdsbesøk koster kr. 50,- per barn.

Gårdsbursdag - En annerledes og morsom bursdagsfeiring for alle som liker dyr! En hesteaktivitet (ridning, voltige eller kjøring med hest og vogn), kos med dyrene og hopping i høyet. Gårdssti, hesteskokasting og stylter har vi også.

Dere får tilgang til rom i låven med kjøkken og ordner med mat, pynt, gaveåpning og eventuelle aktiviteter der selv. Dere rydder lokalet selv etter selskapet. Gårdsbursdag koster 150,- per barn, minstepris tilsvarer 10 barn (1500 kr), bursdagsbarnet er gratis! Selskapet varer i ca 3 timer.