RIDESKOLEHESTENE

Bratina

Norsk varmblod ridehest, hoppe født i 1999. Bratina har tidligere gått som spranghest opptil 1.20-nivå, og hun har også vært avlshoppe noen år. Snill og høflig hest som har mye å lære bort. Vi låner Bratina av Asak hestesenter. 


Alex

Alex er en haflinger vallak født i 2003. Han er en hest med litt egne meninger, og viser tydelig hva han liker og ikke liker. Veldig søt og trivelig hest. Vi låner Alex av familien Stenby. 

Bilde kommer.

Falco
   

Falco er en dansk sportsponnivallak, født i 2000. Han har tidligere vært aktiv som sprangponni, og har konkurrert opptil mb-nivå (100-105 cm). Falco er en litt skeptisk type. Han er veldig fin å ri på for alle nivåer, og er poulær blant elevene i rideskolen. 

Falco ble kjøpt for penger vi fikk etter rideskoleelev og stalljente Tiril Alette Huser Bølges bortgang.

Bunes Emil

Emil er en nordlandshest, vallak født i 2005. Selv om Emil innimellom lever litt opp til navnet sitt er han stort sett snill og grei. Emil er spesielt god å lære seg galopp på.

  Bello Peach To Reason

Bello er en blandingsvallak født 1998, e. varmblodstraveren The Little Wotan og u. fjordingshoppa Lina. Bello er veldig glad i fart, og noe av det beste han vet er full galopp på jordet. Han er nå delvis pensjonert fra rideskolen, men er med litt på noen timer.

Myromsli Frøya

Frøya er en dølahest født i 2007, e. Teigeblessen u. Snerta. Hun er en veldig sosial hest, og glad i stell og oppmerksomhet.Solaas Selja

Selja er ei nordlandshoppe e. Siljar u. Lundby Heidi, født 2005. Hun er 3.premiert. Selja er en god kjørehest og går LB dressur, hopper også bra. Selja kan bli litt lei ridebanen og rideskolelivet i perioder,  og trives best når hun kan få gå mye på tur. Det er hun nemlig veldig glad i.

The Fairy Dance


Info og bilde kommer

Din overskrift

Yoomhee

Info og bilde kommer