SOLAAS GÅRD
LEDIG RIDELÆRERSTILLING

Solaas gård og Hestesenter søker ridelærer til undervisning i rideskolen. Gården ligger i Blaker i Lillestrøm kommune og har plass til ca. 23 hester fordelt på to uteganger og to staller. Vi har rideskole, privatoppstalling og Inn på tunet-tilbud.
Rideskolen startet opp i 2013 og har nå ca.60 elever fordelt på tre kurskvelder. Det er kurs fra nybegynner til viderekommende nivå. Vi har utebane, ridehus og fine turmuligheter. 
Det er potensiale for utvidelse og utvikling av rideskolen og gårdens tilbud. 

Vi søker deg som er utdannet ridelærer trinn 1 eller høyere, evt. har annen relevant dokumentert erfaring/utdanning. Du har evne til å samarbeide med mennesker i alle aldre, samt er i stand til å jobbe selvstendig og strukturert. Du er engasjert i jobben og ønsker å være med å utvikle og utvide gårdens og rideskolens aktiviteter.
Vi ønsker oss en blid og positiv person med et godt håndlag med mennesker og dyr, som er imøtekommende og serviceinnstilt i møte med rideskoleelever og deres foresatte.

Stillingen består hovedsaklig av undervisning i rideskole på ettermiddag/kveld i ukedager. Noe dagtid og helg kan være aktuelt.
Planlegging av ridekurs og oppfølging av rideskolehestene er også en del av stillingen.

Lønn og stillingsprosent blir vi enige om.

Henvendelser rettes til Elisabeth Larsen Thoreid på mail til solaasgard@gmail.com.